Raadslid

Lillian Padmos

Lillian Padmos

Over Lillian Padmos

Een nieuwe lente, een nieuw geluid!

Kiezen voor de PvdA is kiezen voor een sociale wereld en vooruitgang. Helaas leven we in een tijd, waarin mensen met een grote mond de meeste ruimte krijgen en waarin we met z’n allen lekker kunnen klagen over datgene dat anders moet of beter kan.

Niemand wordt gelukkig van negativiteit en gelukkig beseffen de echte doeners in deze wereld dat oplossingen aandragen zoveel fijner is dan blijven hangen in weerstand en geklaag. Waardeer wat je hebt en wat goed is, verander datgene dat niet goed is of juist beter kan. Dat is mijn motto. Sommige mensen zijn daar heel goed in; anderen kunnen daar een beetje hulp bij gebruiken.

Als afgestudeerd maatschappelijk werkster ben ik vrij idealistisch ingesteld en heb ik snel oog voor detail. Ik ben gevoelig voor het verhaal van mijn medemens, maar rationeel ingesteld als ik knopen moet doorhakken wanneer een situatie daarom vraagt. Het welzijn van de mens staat bij mij voorop. Eenzaamheid bij ouderen is een onderwerp dat in mijn ogen extra aandacht verdient. We leven in een welvarend land, maar sommige mensen of groepen staan er nog steeds alleen voor. Wat voor de een vanzelfsprekend is, is voor een ander heel moeilijk na te streven. Het is belangrijk dat er voor iedereen een kans is om vooruit te gaan! Jong en oud!

De lokale politiek ingaan, is een bijzondere stap! Natuurlijk kan veel beter, en natuurlijk doe je het niet altijd goed genoeg in de ogen van een ander. Maar stilstand is achteruitgang! Langs de zijlijn toe blijven kijken is altijd makkelijker dan daadwerkelijk iets proberen te veranderen en doelen te behalen. Maar met zijn allen kunnen we het verschil maken. Samen vooruit! Juist nu. Wat geweest is, is geweest. Om de toekomst te veranderen, begin je stapje voor stapje in het heden. Daarom hoop ik dat iedereen de PvdA gedachte steunt. Een eerlijke, sociale wereld. Eigenlijk weet iedereen dat het zou moeten, nu nog laten zien dat het kan!