11 maart 2015, om 22:30 | Brinkhoeve Poortugaal

Bijeenkomst Ouderenzorg

ouderenPvdA organiseert een bijeenkomst over de ouderenzorg.

Iedereen is welkom.

De ontwikkelingen in de ouderzorg spelen in heel Nederland. Ook in Albrandswaard worden wij hiermee geconfronteerd. Geen nieuwbouw, maar sloop, van zorgcentrum de Klepperwei. Verandering van zorgcentrum de Hooge Werf in een verpleegtehuis.

Onze zorg gaat uit naar de bewoners!

Reden voor de PvdA om een bijeenkomst te beleggen waarin we met bewoners van gedachten willen wisselen over het zorgaanbod in Albrandswaard.

Met de huidige bewoners van de zorgcentra willen we ook de mogelijkheden bespreken om in Albrandswaard te blijven wonen.

Een directeur/bestuurder van een groot zorgcentrum in Ridderkerk zal de veranderingen in de zorg uit de praktijk toelichten.

Het tweede kamerlid, Agnes Wolbert, van de PvdA zal ons informeren over de landelijke uitvoering van de nieuwe zorgwetten.

Tenslotte zal de fractievoorzitter van de PvdA Albrandswaard , Hans van der Graaff de visie van de PvdA geven inzake het zorgaanbod in Albrandswaard.

Er is voor bewoners de gelegenheid om van gedachten te wisselen over hoe we gezamenlijk het zorgaanbod in Albrandswaard voor de toekomst veilig kunnen stellen.